"Om de rika och välbärgade ska bidra ekonomiskt till de med lägre inkomster kallas det bidrag och ska bekämpas med alla medel, om låginkomsttagarna bidrar ekonomiskt till de rika och välbärgade kallas det avdrag och ska behållas till varje pris."

Hej. NU ÄR JAG TILLBAKA.

Veckan har bestått av plugg plugg och åter plugg, fast om jag ska vara ärlig är det där en överdrift. Veckan borde kanske ha bestått av det men egentligen har jag tillbringat x antal timmar slösurfandes. Hett hett. Imorgon har jag sista examinationen i den här kursen, ett rollspel på 4.5 poäng, det kommer nog gå bra. Jag menar, hur svårt är rollspel egentligen? Inte alls skulle jag vilja säga.

Idag har jag städat skitmycket (sant) och försökt plugga lite, men det var så tråkigt så jag hamnade här igen. Nu tänkte jag gå till affären och köpa kattmat så att katterna inte svälter imorgon. Imorgon får vi en köksfläkt också, det är efterlängtat! Sen efter universitetet ska jag hem till killens farmor som fyller år, efter det åkter jag nog hem till Slice en stund för lite tidigt födelsedagsfirande. Naaaajs.


Langar två bilder från Vieken i helgen.